Onze bestuursleden

imageMevrouw M.E.A. (Marlies) Bartels MSc - voorzitter
Benoemd: 16 juni 2006
Aftredend: 31 december 2022 (4e termijn)


"Een zo goed mogelijk pensioen realiseren voor onze deelnemers: een boeiende uitdaging én een fraaie aanvulling op ons verloskundig werk. Zeker met zo'n klein team! De communicatie naar onze deelnemers vinden we erg belangrijk. Bezoek dus vooral de jaarlijkse ALV van de deelnemersvereniging! En reageer ook tussendoor gerust met uw vragen en ideeën."
imageMevrouw drs. M.G.P.G. (Margot) Elings - penningmeester
Benoemd: 11 mei 2007
Aftredend: 31 december 2021 (3e termijn)

"Als penningmeester zit ik bovenop de begroting en de kosten van het fonds. Het is een moeilijke tijd voor veel pensioenfondsen. Ons fonds wordt door de lage rente extra geraakt omdat we zoveel jonge deelnemers hebben. Iedere ingelegde euro moet zoveel mogelijk ten gunste komen van het pensioen. Ik ben er wel trots op dat wij nog ieder jaar indexatie kunnen geven aan alle deelnemers."
image Mevrouw C.M. (Corien) van der Haar MSc
Benoemd: 16 oktober 2009
Aftredend: 31 december 2023 (3e termijn)

"Momenteel werk ik als zelfstandig adviseur. Als zzp'er regel je je pensioen helemaal zelf. De noodzaak van een goede pensioenregeling is mij daardoor alleen maar duidelijker geworden. Als bestuurslid lever ik daarom graag een bijdrage aan het beheren van ons gezamenlijke pensioen. Voor nu én in de toekomst."
image De heer J. (Sjaak) Toet - secretaris
Benoemd: 7 maart 2013
Aftredend: 31 december 2021 (2e termijn)


"Naast mijn werk als verloskundige vind ik het boeiend om me in te zetten voor ons beroepspensioenfonds. Zeker in deze turbulente tijd is het een uitdaging ervoor te zorgen dat ons pensioenfonds een solide en solidair fonds blijft. Want als u en ik, nu of in de toekomst 'oud' geworden zijn, moeten we kunnen rekenen op een goed pensioen."
image Mevrouw drs. M.M. (Marian) van der Berg
Benoemd: 7 maart 2013
Aftredend: 31 december 2021 (2e termijn)

''Naast verloskundige ben ik ook bedrijfseconoom. Ik heb ervaren dat het besturen van een pensioenfonds niet iets is wat je er even bij doet. Je bent wel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het fonds en hebt daarmee een grote invloed op het betaalbaar houden van een goede pensioenregeling. En daar zet ik me graag voor in."
image

Mevrouw A.M. (Arma) Kaan
Benoemd: 16 juli 2015
Aftredend: 31 december 2023 (2e termijn)

“Ik kan werkelijk namens de verloskundigen invloed uitoefenen op ons pensioen.
Ik dacht altijd: pensioen is een trein die rijdt waarvan je hoopt dat-ie op het station aankomt.
Nu weet ik dat wij als verloskundigen echt kunnen meebeslissen en mee kunnen sturen.
Ons pensioenfonds is echt ván, vóór en dóór verloskundigen. Dat ervaar ik als heel inspirerend.”