Onze bestuursleden

imageMevrouw M.E.A. (Marlies) Bartels MSc - voorzitter
Benoemd: 16 juni 2006
Aftredend: 31 december 2022 (4e termijn)


"Een zo goed mogelijk pensioen realiseren voor onze deelnemers: een boeiende uitdaging én een fraaie aanvulling op ons verloskundig werk. Zeker met zo'n klein team! De communicatie naar onze deelnemers vinden we erg belangrijk. Bezoek dus vooral de jaarlijkse ALV van de deelnemersvereniging! En reageer ook tussendoor gerust met uw vragen en ideeën."
image Mevrouw C.M. (Corien) van der Haar MSc
Benoemd: 16 oktober 2009
Aftredend: 31 december 2023 (3e termijn)

"Momenteel werk ik als zelfstandig adviseur. Als zzp'er regel je je pensioen helemaal zelf. De noodzaak van een goede pensioenregeling is mij daardoor alleen maar duidelijker geworden. Als bestuurslid lever ik daarom graag een bijdrage aan het beheren van ons gezamenlijke pensioen. Voor nu én in de toekomst."
image De heer J. (Sjaak) Toet - secretaris
Benoemd: 7 maart 2013
Aftredend: 31 december 2021 (2e termijn)


"Naast mijn werk als verloskundige vind ik het boeiend om me in te zetten voor ons beroepspensioenfonds. Zeker in deze turbulente tijd is het een uitdaging ervoor te zorgen dat ons pensioenfonds een solide en solidair fonds blijft. Want als u en ik, nu of in de toekomst 'oud' geworden zijn, moeten we kunnen rekenen op een goed pensioen."
image Mevrouw drs. M.M. (Marian) van der Berg
Benoemd: 7 maart 2013
Aftredend: 31 december 2021 (2e termijn)

''Naast verloskundige ben ik ook bedrijfseconoom. Ik heb ervaren dat het besturen van een pensioenfonds niet iets is wat je er even bij doet. Je bent wel verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het fonds en hebt daarmee een grote invloed op het betaalbaar houden van een goede pensioenregeling. En daar zet ik me graag voor in."
image

Mevrouw A.M. (Arma) Kaan
Benoemd: 16 juli 2015
Aftredend: 31 december 2023 (2e termijn)

“Ik kan werkelijk namens de verloskundigen invloed uitoefenen op ons pensioen. Ik dacht altijd: pensioen is een trein die rijdt waarvan je hoopt dat-ie op het station aankomt. Nu weet ik dat wij als verloskundigen echt kunnen meebeslissen en mee kunnen sturen. Ons pensioenfonds is echt ván, vóór en dóór verloskundigen. Dat ervaar ik als heel inspirerend.”

image

E. (Esther) van Weerdenburg - van de Lagemaat
Aspirant bestuurslid: 1 januari 2022
Aftredend: nnb

“Esthers verhaal volgt nog.”

image

Mevrouw L.F.M. (Linda) van Eijck
Bestuurslid sinds: 1 juli 2022
Aftredend: 31 december 2025

“Sinds 2007 werk ik als verloskundige een paar jaar later ben ik als echoscopist begonnen. Ik was toe aan een nieuwe uitdaging en het pensioenfonds kwam op mijn pad. Ik ben eerst lid geweest van de deelnemersraad van DPV en daar de eerste ervaringen met pensioen opgedaan. De laatste jaren ben ik steeds meer geïnteresseerd in pensioenen en dan met name ons eigen pensioen. Ik wil steven naar een zo goed mogelijk pensioen voor iedereen. Ik denk dat ik daar goed aan mee kan werken in het bestuur van ons pensioenfonds.”

image

Mevrouw S.A. (Suzanne) van Steijn
Bestuurslid sinds: 1 juli 2022
Aftredend: 31 december 2025

“Als verloskundige zijn we dagelijks bezig met de gezondheid van onze cliënten. We zetten ons in voor gezonde zwangerschappen en geboortes en daarmee een goede start van elk gezin. Als aspirant bestuurslid wil ik graag een bijdrage te leveren aan een goed pensioen als onderdeel van de financiële gezondheid van onze beroepsgroep, zodat we ons sterk kunnen blijven maken voor goede verloskundige zorg.”