SPV zoekt een Lid Verantwoordingsorgaan

Er komt in ons verantwoordingsorgaan een plek voor een nieuw, enthousiast VO lid. Deze vacature ontstaat doordat de zittingstermijn voor ons gepensioneerd VO lid afloopt. Bent u gepensioneerd verloskundige of gaat u binnenkort met pensioen? Dan is dit een boeiende en veelzijdige invulling van een nieuwe fase in uw leven.

Wat doet het VO?
Het bestuur van SPV legt verantwoording af, over het gevoerde beleid en de beleidskeuzes voor de toekomst, aan het verantwoordingsorgaan (VO). Daarnaast adviseert het VO het bestuur over een aantal zaken. Het VO vergadert minstens twee maal per jaar. Daarnaast vindt ten minste twee maal per jaar een overleg met het bestuur van SPV plaats. U werkt in het VO samen met een aantal andere verloskundigen. Inclusief voorbereiding is de geschatte tijdsbesteding 40 à 50 uur op jaarbasis.

Heeft u belangstelling voor de functie?
Lees dan de vacaturetekst (link onderin bericht). Herkent u zich in het beschreven profiel? Reageer dan voor 17 augustus op de vacature. Stuur een e-mail met c.v. naar Esther van Weerdenburg, voorzitter van de Deelnemersvereniging Pensioenfonds Verloskundigen (DPV) en lid van het VO (dv.bestuur@achmea.nl). DPV draagt de kandidaat voor aan het bestuur van SPV.

Heeft u vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Esther van Weerdenburg (06- 55 56 89 69).

Bekijk het functieprofiel