Onderzoek: Welke richting voor SPV?

Onze (oud)deelnemers ontvingen een uitnodiging voor een enquête. We vragen uit welke risico’s u bereid bent te nemen rond uw pensioen binnen SPV.

Wellicht dat u, tijdens de coronacrisis, mogelijk heel andere zaken aan uw hoofd heeft. Toch vinden we het belangrijk om te weten wat onze (oud)deelnemers vinden. Hun mening hebben we nodig om nu besluiten in het belang van onze collega’s te kunnen nemen. Besluiten die voor de actieve deelnemers pas in de toekomst voelbaar zijn, maar voor de gepensioneerde verloskundigen nu al effect kunnen hebben.

Waarom onderzoek? Er gebeurt veel in pensioenland. Een nieuw pensioenakkoord wordt ingevuld. Tegelijkertijd hebben de beurzen het zwaar door de coronacrisis. Dat heeft effect op onze pensioenen. Als jong pensioenfonds proberen we deze roerige tijden zo goed mogelijk door te komen. Maar we kijken ook goed naar de toekomst. Ons doel om een duurzaam pensioen te bieden voor alle verloskundigen blijft onze missie. Welke keuzes we daarin moeten maken, weten we nog niet exact. Het is wel hét moment om bij onze deelnemers te informeren wat zij denken en willen.

Doet u mee?
De mening van onze deelnemers is voor ons belangrijk en wij hopen dat er zoveel mogelijk deelnemers meedoen aan dit onderzoek. Dit is hét moment om uw stem te laten horen. U helpt SPV bij de afwegingen en keuzes over uw pensioen en daarmee bepaalt u mede de koers die we mogelijk gaan varen.

Het onderzoek duurt 10 minuten
Heeft u technische problemen met de vragenlijst? Mail dan naar info@directresearch.nl.