Vacature: lid Commissie van geschillen

De Commissie van geschillen zorgt voor een onafhankelijke behandeling van geschillen tussen deelnemers en SPV. De Commissie van geschillen bestaat uit 3 mensen: een jurist, een actuaris en een verloskundige. In verband met het vertrek van de verloskundige uit de commissie, is een vacature ontstaan.

We zoeken jou! Dé verloskundige als lid van de Commissie van geschillen


Wat doet de Commissie van geschillen precies?
De Commissie van geschillen behandelt onafhankelijk de binnengekomen geschillen van deelnemers van SPV. Een geschil gaat over het verschil van inzicht met betrekking tot een beslissing van het bestuur. Het is de taak van de leden van de Commissie van geschillen om zich te verdiepen in het geschil. Op basis van hun kennis, ervaring en kunde formuleren zij een bindende uitspraak.

Aan welke eisen moet de kandidaat voldoen?
De gezochte kandidaat:

  • is verloskundige
  • beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een zakelijke instelling
  • heeft inlevingsvermogen
  • kan goed in een team functioneren
  • is in staat vanuit de positie van de verloskundige invalshoeken te belichten
  • kan de gedragscode van SPV en de AVG naleven
  • heeft affiniteit met juridische vraagstukken
  • is bereid om op afroep tussen de 20 en 40 uur te besteden aan een geschil.

Wat bieden wij?
Als lid van de Commissie van geschillen denk je met andere experts mee over uitdagende vraagstukken met juridische achtergrond. Lid van de Commissie van geschillen ben je voor een periode van 4 jaar, met mogelijkheid tot verlenging. Je krijgt de mogelijkheid om – als je dat nog niet hebt - bestuurservaring op te doen en met jouw inzichten en afwegingen bij te dragen aan de besluitvorming over het belangrijke onderwerp pensioen. Uiteraard is er een passende beloning o.b.v. verlettijd tegen een voor verloskundigen marktconform tarief.

Durf je de uitdaging aan?
We roepen iedereen die zich in bovenstaand functieprofiel herkent op om te solliciteren.

Meer informatie over SPV en de Commissie van geschillen
Op deze website lees je meer. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de Commissie van geschillen? Bel dan met Marco Starreveld, bestuursadviseur: 06 10 94 72 84. Stuur je sollicitatiebrief met motivatie inclusief c.v. vóór 23 februari 2020 per e-mail. naar Marco Starreveld. Wij behandelen je reactie persoonlijk en vertrouwelijk. Het streven is om voor het voorjaar tot afronding van de sollicitatieprocedure te komen.